סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים | השף הלבן

סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים

סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים

המרכיבים ל 7:

  • 1 שקית שעועית צהובה חתוכה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 1 שקית שעועית ירוקה חתוכה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 2 כוסות גרגירי רימון
  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים, קלויים
לרוטב:
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/3 כוס חומץ בן יין לבן
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית גדושה חרדל
  • 1 כפית גדושה דבש
  • 1 כפית גדושה סוכר
  • מלח, פלפל שחור, גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מביאים לרתיחה מים עם כף מלח בסיר גדול, מוסיפים שעועית צהובה, מבשלים כ-3 דקות, מסננים ומצננים.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

    חוזרים על הפעולה עם השעועית הירוקה.

  • 03.

    מעבירים את שני סוגי השעועית לקערה גדולה, מוסיפים רימונים ושקדים.

  • 04.

    מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הסלט ומערבבים. קלוריות: 295 למנה | נקודות שומרי משקל: 7 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.