סלט קוסקוס עם עגבניות וגבינה צפתית
סלט שהוא ארוחה בקלי קלות: שילוב של קוסקוס מהיר הכנה, רבעי עגבניות שרי ומלפפונים, בזיליקום וקוביות גבינה צפתית. מושלם לארוחת ערב או צהריים קלילה במשרד.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3:
- 1/2 חבילה קוסקוס להכנה מהירה
- 15-20 עגבניות שרי תמר גדולות
- 2 מלפפונים ירוקים, עם הקליפה
- 10-12 עלי בזיליקום טריים
- 100-150 גרם גבינה צפתית מעודנת פיראוס, 5% שומן
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1-2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות ההכנה ומצננים לטמפרטורת החדר.
-
02.
חותכים את העגבניות שרי לרבעים או שמיניות (תלוי בגודל העגבנייה) ומניחים בקערה.
-
03.
חותכים את המלפפונים לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה.
-
04.
מוסיפים את הקוסקוס המוכן והקר לקערה ומערבבים היטב.
-
05.
קורעים את עלי הבזיליקום בצורה גסה ומוסיפים לקערה.
-
06.
חותכים את הגבינה לקוביות בינוניות ומוסיפים לקערה.
-
07.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב.
-
08.
שומרים במקרר עד ההגשה.קלוריות: 447 למנה | נקודות שומרי משקל: 7
הכנת? כאן מדרגים