מתכון לפיצה מהירה עם גבינת חמד, עגבניות ופסטו
ארוחת ערב שילדים אוהבים – מתכון פיצות אישיות על בצק עלים עם רוטב פסטו, עגבניות וגבינות. כמה דקות הכנה – ויש לכם יופי של ארוחה.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10-12 פיצות:
- 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
- 5-6 כפות רוטב פסטו
- 4-5 עגבניות גדולות, חתוכות לפרוסות
- 150-200 גרם גבינת 'חמד' 16% שומן "פיראוס"
- 200 גרם גבינה צהובה "עמק" מגוררת
- מלח ופלפל לפי הטעם
- ענפי טימין לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
-
02.
פותחים את הבצק על משטח מקומח מעט וקורצים עיגולים בקוטר 10-12 ס"מ.
-
03.
מניחים את עיגולי הבצק על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
-
04.
מורחים כל עיגול בצק בחצי כף פסטו (משאירים שוליים של כ-1/2 ס"מ ללא פסטו) ומניחים מעל כמה פרוסות של עגבנייה.
-
05.
חותכים את החמד לקוביות קטנות ומפזרים על העגבניות, ומעל הכל גם גבינה צהובה מגוררת.
-
06.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים ענף של טימין.
-
07.
אופים את הפיצות במשך כ-18-22 דקות או עד שהן מזהיבות, הבצק תופח והגבינה מבעבעת.
טיימר מופעל
-
08.
מגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים