ממרח אפונה, פרומעז ונענע
ירקרק, רענן ומלא טעם. ממרח נפלא ללחם ולקרקרים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- ½ כוסות אפונת גינה סנפרוסט, מופשרת
- 2/3 גליל גבינת עזים פרומעז תנובה
- 1 שן שום חצויה
- 2 כפות עלי נענע קצוצים
- מלח, פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
חולטים את האפונה במי מלח רותחים במשך 5-4 דקות. מסננים, מעבירים מיד למי קרח (לעצירת הבישול)ומסננים שוב.
טיימר מופעל
-
02.
מרסקים את האפונים בבלנדר עם שאר חומרי הממרח.
הכנת? כאן מדרגים