מתכון ברוסקטה עם גבינת ברי | השף הלבן

ברוסקטה עם גבינת ברי

ברוסקטה קלילה וכיפית שמתאימה כמנה ראשונה בארוחה, או כנשנוש בין ארוחות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוסקטה עם גבינת ברי

המרכיבים ל מנה אחת (כריך):

  • פרוסת בגט או ג’אבטה
  • שמן זית
  • מלח גס
  • שן שום
  • כפית חרדל גרגרים
  • 2 פרוסות גדולות של גבינת ברי (או קממבר או עיזים)
  • צנוברים קלויים
  • עלי טימין טריים
  • פלפל אדום (אפשר גם חריף) חתוך לקוביות קטנטנות

הוראות הכנה:

  • 01.

    חוצים שן שום לשתיים ומשפשפים את הצד החתוך על גבי פרוסת הלחם.

  • 02.

    מברישים את פני הפרוסה עם שמן זית, ובוזקים מעל קורט מלח גס. (אם אין מלח גס - לא להשתמש במלח רגיל).

  • 03.

    אופים את הפרוסה עד שהיא מתחילה להזהיב.

  • 04.

     מוציאים את הפרוסה מהתנור, ומורחים מעט חרדל גרגירים.

  • 05.

    מניחים שתי פרוסות נדיבות של גבינת ברי או קממבר, מפזרים מעליהן את הצנוברים, קוביות הפלפלים ועלי הטימין הטריים ומכניסים לתנור במיקום שיהיה קרוב לגריל.

  • 06.

    אופים עד שפני הגבינה מתחילים לבעבע והגבינה מתחילה לנזול מעט. טיפ: לא לאפות את הברוסקטה יתר על המידה כי הגבינה תהיה נוזלית מדי. על הגבינה להיות נימוחה ולא מותכת, לכן גם נשתמש בפרוסות עבות ונדיבות)

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.