מתכון פטריות ממולאות גבינות עיזים | השף הלבן

פטריות ממולאות גבינות עיזים

פטריות שמפיניון אפויות במלית גבינת עיזים, בצל ירוק ופטריות מאודות, מנה ראשונה קלה בגוון בריאותי

מאת: ורדה לוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות ממולאות גבינות עיזים

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 20 פטריות שמפיניון טריות בגודל בינוני
  • 1 בצל בינוני
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
  • צרור בצל ירוק פרוס דק
  • 80 גרם גבינת עיזים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן.

  • 02.

    קוצצים את הבצל, מחממים מחבת עם שמן זית, מאדים את הבצל ומוסיפים את הפטריות ל-3 דקות נוספות של טיגון.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים את התבלינים, בצל ירוק, פטרוזיליה וגבינה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

  • 04.

    מקררים את התערובת וממלאים את הפטריות בעזרת כף.

  • 05.

    מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 4 דקות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(113)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.