מתכון פסטה ברוטב פלפלים קלויים ושמנת | השף הלבן

פסטה ברוטב פלפלים קלויים ושמנת

רוטב שמנת עשיר עם פלפלים קלויים שמעניקים לו ניחוח קלוי הופך כל ארוחת פסטה לחגיגה

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב פלפלים קלויים ושמנת

המרכיבים ל3 מנות:

  • 500 גרם ספגטיני
לרוטב
  • 8 פלפלים קלויים על אש ישירה וקלופים
  • 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת מסדרת השף הלבן
  • 200 מ"ג קרם פרש
  • 1 כף סוכר
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות עלי תימין מופרדים מהגבעולים
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים דק את הפלפלים הקלויים ושמים בסיר יחד עם שאר החומרים.

  • 02.

    מבשלים על להבה בינונית כ- 30 דקות עד שמקבלים רוטב סמיך.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

    טועמים ומשפרים תיבול.

  • 04.

    מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ויוצקים מעליה את הרוטב .

  • 05.

    זורים את גבינת הפרמזן ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(166)