פסטה ברוטב עגבניות קלאסית וטעימה | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות קלאסית

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות קלאסית שהוא ארוחת הצהריים האולטימטיבית – מתכון קל ומהיר שגם הילדים לא יוכלו להפסיק לאכול!

מאת: עדן נובודבורסקי
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות קלאסית

המרכיבים ל5 מנות:

  • חבילה פסטה
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • 1 בצל
  • שתי שני שום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית מרק עוף
  • חצי כפית פלפל שחור
לקישוט:
  • פטרוזיליה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים,וכשהם רותחים מוסיפים את הפסטה.לאחר 7 דק' שהפסטה מוכנה מעבירים אותה למסננת שוטפים היטב.

  • 02.

    מחממים סיר עם שמן מוסיפים את הבצל ונותנים לו 2 דק' להשתבשל ואחרי זה מוסיפים את השוםואת רסק עגבניות.

  • 03.

    מוסיפים את הפסטה מלח פלפל פפריקה מרק עוףמקשטים פיטרוזיליה מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(942)