מרק בצל
מרק קלאסי צרפתי קל ומהיר הכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
מרכיבים:
- 3 בצלים בינוניים (או אחד גדול ועוד שניים בינוניים)
- קובייה קטנה חמאה (אם רוצים פרווה מוותרים על החמאה)
- מעט שמן זית
- מים רותחים (קומקום שלם)
- מלח, פלפל, אבקת מרק בצל לפי הטעם
- פרמזן קולקשן
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים חמאה ושמן זית בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל. נותנים לבצל להתאדות לאט ומאדים עד רכות ושקיפות. מדי פעם מערבבים
-
02.
כאשר הבצל רך ושקוף מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק בצל
-
03.
שופכים לתוך הסיר את המים הרותחים ומבשלים את המרק על אש קטנה. מתקנים טעמים אם צריך
-
04.
מגישים עם קרוטונים או מפזרים למעלה גבינת פרמזן מגוררת אוהבים מרק בצל מוקרם? חייבים לנסות את המתכון הבא >>
הכנת? כאן מדרגים