מתכון פשטידת תירס וגבינה צהובה קלה להכנה | השף הלבן

פשטידת תירס

פשטידת תירס וגבינה צהובה קלה להכנה, מנה מתאימה לארוחת ערב משפחתית

מאת: אורן עוזיאל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תירס וגבינה צהובה

המרכיבים ל10-15 מנות/תבנית 24 ס"מ:

  • 400 גרם תירס
  • 1 גביע קוטג'(תנובה)
  • 100 גרם גבינת עמק מגורדת
  • 2 כפות קמח תירס/רגיל
  • 3 ביצים
  • 1 גביע לבן
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם
  • כף מרק בצל

הוראות הכנה:

  • 01.

     מחממים תנור לחום 180 מעלות.

  • 02.

     משמנים תבנית 24 ס"מ, מערבבים את כל החומרים ביחד שופכים לתבנית.

  • 03.

     מעל התבנית מגרדים 50 גרם גבינת עמק.

  • 04.

     מכניסים לתנור ואופים למשך 25-35 דקות.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(112)