רוטב בטטות ושמנת
רוטב עשיר, סמיך וקל להכנה, מתאים לשימוש בכל מנות הפסטה, לשדוג פשטידות וקישים ועוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
- 1 בצל קטן קצוץ
- 1.5 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת להקצפה 38% מסדרת השף הלבן
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- כף חמאה לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מאדים בחמאה את הבצל ומוסיפים את הבטטה, מוסיפים את החלב ומבשלים על אש קטנה עד שהבטטה מתרככת. מוסיפים את השמנת מביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם וטוחנים בבלנדר יד או אחר, מבשלים מספר דקות נוספות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים