בראוניז טעימים וקלים להכנה
השף הלבן מזמין אתכם להתענג עם הפינוק השוקולדי המושלם – הבראוניז! המתכון שלנו מכיל רק 5 מרכיבים וילמד אתכם איך להכין בקלות ובמהירות בראוניז שכל אחד יכול להכין.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 1 כוס קמח רגיל
- 100 גרם חמאת תנובה
- חופן אגוזים קצוצים (אופציונלי)
גודל תבנית: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור לחום 180 מעלות.
-
02.
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר תוך ערבוב לקבלת תערובת חלקה.
-
03.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס.
-
04.
מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את הביצים, אחת אחת, תוך טריפה נמרצת למניעת קרישת הביצים. מוסיפים את הקמח ואת האגוזים תוך ערבוב עדין.
-
05.
משטחים את הבלילה בתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 15 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
לאחר 15 דקות מכניסים קיסם ובודקים אם הוא יוצא לח ללא בלילה נוזלית. אם כן, מוציאים מהתנור. אם לא, משאירים את התבנית בנור לעוד דקה-שתיים עד להתייצבות.
טיימר מופעל
-
07.
מצננים ומגישים לצד פירות טריים, קצפת או רוטב שוקולד.
-
08.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים