בראוניז: מתכון לבראוניז טעימים וקלים להכנה! | השף הלבן

בראוניז טעימים וקלים להכנה

השף הלבן מזמין אתכם להתענג עם הפינוק השוקולדי המושלם – הבראוניז! המתכון שלנו מכיל רק 5 מרכיבים וילמד אתכם איך להכין בקלות ובמהירות בראוניז שכל אחד יכול להכין.

מאת: חן שטרנין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז

המרכיבים ל20 מנות:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • חופן אגוזים קצוצים (אופציונלי)
גודל תבנית: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום 180 מעלות.

  • 02.

    ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר תוך ערבוב לקבלת תערובת חלקה.

  • 03.

    מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס.

  • 04.

    מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את הביצים, אחת אחת, תוך טריפה נמרצת למניעת קרישת הביצים. מוסיפים את הקמח ואת האגוזים תוך ערבוב עדין. 

  • 05.

    משטחים את הבלילה בתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    לאחר 15 דקות מכניסים קיסם ובודקים אם הוא יוצא לח ללא בלילה נוזלית. אם כן, מוציאים מהתנור. אם לא, משאירים את התבנית בנור לעוד דקה-שתיים עד להתייצבות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 07.

    מצננים ומגישים לצד פירות טריים, קצפת או רוטב שוקולד.

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(5317)