דג סלמון בתפוזים
דג סלמון שלם באפוי בטבעות בצל ומיץ תפוזים, מנה חגיגית ומרשימה למראה
							בשרי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							בינונית
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 10 מנות:
- דג סלמון שלם
 - חצי כפית אבקת מרק פטריות
 - חצי כפית אבקת מרק בצל
 - מלח
 - פלפל שחור
 - אבקת שום
 - פפריקה מתוקה
 - תבלין גריל דג (לא חובה)
 - בצל חתוך לטבעות
 - חצי כוס מיץ תפוזים
 - רבע כוס שמן
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
להסיר את העור מהדג ולהניח אותו בתבנית עדשיפשיר.
 - 
								02.
								
לשטוף את הדג משני צדדיו ולשמן אותו היטב.
 - 
								03.
								
בקערה נפרדת: לערבב את כל התבלינים ולפזרמעל הדג (לעסות את הדג עם התערובת, רצוי גםמלמטה).
 - 
								04.
								
להניח את הדג עם התערובת חזרה בתבנית.
 - 
								05.
								
מטגנים את טבעות הבצל ומפזרים מעל הדג.
 - 
								06.
								
לשפוך מיץ תפוזים על כרבע תבנית - לא מתחתלדג.
 - 
								07.
								
להשאיר את הדג כחצי שעה על מנת שיספוג אתהטעם.
 - 
								08.
								
לאפות כרבע שעה, עשרים דקות. להגיש
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

