פסטה מסקרפונה וירוקים
מתכון מפתיע וקצת אחר: פסטה מנצחת עם רוטב מסקרפונה עשיר וירוקים שמכינים בקלי קלות ותשדרג לכם את ארוחת הצהריים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: עומר ישכיל
עיצוב: עומר ישכיל
המרכיבים ל 4 מנות:
- חבילה (500 גרם) פסטה קצרה
- 4 כפות (180 גרם) גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
- 1 זוקיני חתוך
- חבילת פרחי ברוקולי טריים
- חופן עלי תרד טריים
- 2 כפות פסטו "אוליביה"
- ½ שקית (50 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- אספרגוס חתוך (לא חובה)
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים בסיר מים חמים עם כף מלח עד לרתיחה, מוסיפים פסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. שומרים בצד 1/2 כוס מי בישול של הפסטה.
-
02.
במקביל מחממים מחבת רחבה עם שמן זית, מטגנים את הזוקיני עד להזהבה, מוסיפים את הברוקולי, אספרגוס והתרד ומטגנים עד לריכוך התרד.
-
03.
מוסיפים מסקרפונה, 1/2 כוס מי פסטה ופסטו, מערבבים היטב עד שהמסקרפונה מתרככת ונטמעת ומתקבל רוטב אחיד.
-
04.
מוסיפים את הפסטה המבושלת, פתיתי פרמזן ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר.
-
05.
מתבלים לפי הטעם ומגישים, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים