עוגת מוס סמודי פטאייה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

עוגת מוס סמודי פטאייה

הפכנו את הסמודי האהוב של סנפרוסט לעוגת מוס מפתיעה! קבלו מתכון קל, טעים ולא צפוי לעוגת מוס בטעמי סמודי פטאייה וציפוי של שוקולד מריר שאי אפשר לעמוד בפניה

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת מוס סמודי פטאייה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2 עוגות אישיות:

  • 1 שקית (300 גרם) לקט סמודי פטאייה "סנפרוסט"
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה "השף הלבן" (לגרסת פרווה ניתן להשתמש בקרם קוקוס באותה הכמות)
  • 2 כפות ג'לטין מומסות בשתי כפות מים
  • 100 גרם שוקולד מריר
גודל תבנית: 2 רינגים קטנים

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים במעבד מזון את תכולת שקית הסמודי יחד עם 200 מ"ל שמנת מתוקה או קרם קוקוס.

  • 02.

    ממיסים את הג'לטין שהתקשה במים בפולסים של 30 שניות. מוסיפים לתערובת הסמודי והשמנת וטוחנים שוב עד לאיחוד.

  • 03.

    מעבירים את התערובת לרינגים ומעבירים לקירור במקרר או למקפיא לשעה לפחות.

  • 04.

    מניחים בקערית את השוקולד המריר ויתרת השמנת המתוקה (50 מ"ל). ממיסים בפולסים במיקרו גם עד לקבלת קרם חלק.

  • 05.

    מוציאים את העוגות מקירור, מחלצים מהרינגים ומוזגים את רוטב השוקולד לציפוי החלק העליון.

  • 06.

    מחזירים לקירור עד להגשה. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.