עוגת מייפל מהירת הכנה
עוגת מייפל נפלאה וטעימה שאפשר להכין תוך מספר דקות. המרקם המושלם של העוגה נובע מהשימוש בשמנת מתוקה שמעשירה את הבלילה ומעניקה לעוגה טעם עשיר במיוחד.
אחת מהעוגות הכי פופולריות בישראל – ובצדק. לפניכם מתכון לעוגת מייפל מהירת הכנה ונהדרת שכיף לאכול בכל הזדמנות. איך מכינים עוגת מייפל רכה ועסיסית עם טעם בולט של מייפל? עקבו אחר המתכון והקפידו על זמן ערבוב קצר של הבלילה כדי שהיא תישאר אוורירית!
המרכיבים ל2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה עם חור:
- 2 כוסות קמח תופח
- 4 ביצים
- 1 סוכר וניל
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% השף הלבן
- 1/4 כוס שמן
- כוס ורבע סוכר
- 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
- סירופ מייפל או סירופ קרמל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים (חוץ מהאגוזים והמייפל).
-
03.
שופכים את הבלילה לתוך התבניות ומפזרים מעל בנדיבות את האגוזים.
-
04.
אופים כ-45 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מיד כשמוציאים אותה מהתנור, כשהעוגה עדיין חמה, שופכים מעל בנדיבות סירופ מייפל עד לכיסוי העוגה. מגישים לצד שמנת מתוקה מוקצפת.
-
06.
בתאבון!
הידעת?
עוגת מייפל נפלאה וטעימה שאפשר להכין תוך מספר דקות. המרקם המושלם של העוגה נובע מהשימוש בשמנת מתוקה שמעשירה את הבלילה ומעניקה לעוגה טעם עשיר במיוחד. אחת מהעוגות הכי פופולריות בישראל - ובצדק. לפניכם מתכון לעוגת מייפל מהירת הכנה ונהדרת שכיף לאכול בכל הזדמנות. אז איך מכינים עוגת מייפל רכה ועסיסית עם טעם בולט של מייפל? עקבו אחר המתכון והקפידו על זמן ערבוב קצר של הבלילה כדי שהיא תישאר אוורירית!