המרכיבים ל 7 מנות:
- 1 חב' פטריות שמפיניון/טריות
- 2 שמנת מתוקה להקצפה (מוצלח למרות שלא נשמע) או לבישול
- 3-4 כפות מלאות של אבקת מרק עוף פטריות
- 1 כפית תבלין אגוז מוסקט, קצת פלפל שחור
- חצי חבילת כוסברה קצוצה דק דק
- עגבניות חתוכה לפרוסות דקות
- 1 חב' גבינה צהובה רגילה או מגורדת
- 3-4 לחמניות עגולות או ארוכות חצויות ל-2.
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים במעט שמן את הפטריות.
-
02.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה קלה(!), מוסיפים את המרק פטריות ומערבבים היטב שלא יווצרו גושים.
-
03.
מוסיפים את האגוז מוסקט והפלפל שחורומבשלים עוד 2 דקות עד שהכל מסמיך ומכבים את האש.
טיימר מופעל
-
04.
מניחים את הלחמניות על מגש של תנור עם נייר אפייה.שמים על כל לחמניה מהרוטב שמנת פטריות
-
05.
מפזרים כוזברה ומעל זה עגבניה.מניחים גבינה צהובה
-
06.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות על טורבו, מוכן כשהגבינה נמסה וקצת משחימה.
-
07.
מגישים עם סלט ירקות חי או רוטב אלף האיים.
הכנת? כאן מדרגים