פסטה ברוטב שמנת וטונה
מתכון להכנת פסטה ברוטב עשיר, סמיך וקל להכנה. מנה משביעה ופתרון מהיר וטעים לארוחת ערב משפחתית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 1/2 ק"ג פסטה
לרוטב:
- 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב
- 3 מיכלי שמנת לבישול
- 1/4 כוס חלב
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- פתיתי פרמזן "השף הלבן" מסדרת "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
-
02.
יוצקים את השמנת והחלב לסיר ומוסיפים את הטונה. מערבבים ומביאים לרתיחה קלה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים כ-5 דקות עד שמסמיך.
טיימר מופעל
-
03.
מגישים עם פתיתי גבינת פרמז'ן.
הכנת? כאן מדרגים