עוגת סברינה חלבית - עוגה טעימה וממכרת | השף הלבן

עוגת סברינה חלבית

הכנהת סברינה קלסית, שלב שלב

מאת: אילנה קלימיאן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת סברינה חלבית

המרכיבים ל תבנית מרובעת בינונית 10 מנות:

  • 7 ביצים
  • 7 כפות סוכר
  • 7 כפות שמן
  • 7 כפות קמח
  • 7 כפות סולת
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 שקיות סוכר וניל
למילוי:
  • 2 חבילות שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 41 כוס סוכר
  • 21 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה לאחר שהקצף יתייצב, מוסיפיםאת החלמונים, את השמן.

  • 02.

    מקציפים בהדרגה בינונית ומוסיפים את הקמח, את הסוכר, אבקת אפיה וניל.

  • 03.

    מכניסים לתנור לאפות בחום של 180 מעלות כ-40 דקות, כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    להכנת הסירופ:2 כוסות מים,1 כוס סוכר ו-4 כפיות רום.

  • 05.

    מחממיםמעט עד שהסוכר נמס ומכבים.ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור מצננים אותה מעט שופכים עלייה את הסירופ.

  • 06.

    מורחים בעדינות על כל העוגה ריבת תות שדה.

  • 07.

    להכנת הציפוי:2 שמנת מתוקה,41 כוס סוכר,21 כוס חלב.

  • 08.

    מקציפים היטב ברגע שהקצף מתייצב למרוח על העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(572)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.