פיצה ביתית
אין כמו פיצה ביתית לארוחת ערב משפחתית. מתכון קל להכנה ללא שמרים וללא התפחה. נותר רק לבחור את התוספות האהובות עליכם ולהכניס לתנור.
המרכיבים לפיצה גדולה (משפחתית):
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס מים
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 1/4 כפית מלח
- 1 שקית אבקת אפייה
- קופסה קטנה של רסק עגבניות
- 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
- תוספות לפיצה כמו תירס, טונה, זיתים ועוד...
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל המצרכים ולשים עד לקבלת בצק חלק (אם הבצק נדבק שמים על הידיים קצת שמן או קמח).
-
02.
מרדדים את הבצק על תבנית ששומנה מראש (אפשר להשתמש גם בנייר אפייה).
-
03.
מורחים את רוטב העגבניות ומפזרים את הגבינה והתוספות מעל.
-
04.
מכניסים לתנור שמחומם מראש ל-180 או 200 מעלות.
-
05.
אופים עד חצי שעה. אם אתם רואים שהגבינה כבר נמסה והבצק הקשיח, אז הפיצה מוכנה.
הידעת?
אין בעולם אהבה כמו אהבה לפיצה! המאפה הדקיק, הגבינתי והפריך הזה זכה בצדק לפופולריות עצומה בכל רחבי העולם, והוא מופיע בכל מקום: ממסעדות גורמה ועד לדוכני אוכל רחוב בפינת השכונה. מעוניינים לקחת את האהבה לפיצה לשלב הבא, וללמוד איך להכין פיצה? השף הלבן כאן לשירותכם, עם מתכון קל ופשוט שתמיד מצליח לפיצה ביתית טעימה שאפשר להכין גם בלי מיקסר. כדאי לשדרג אותה עם התוספות שאתם אוהבים: בצל, פטריות, זיתים או אקסטרה גבינה. אל תפחדו להיות יצירתיים עם התוספות, שם נמצא הכיף האמיתי.