קרואסון פטריות וגבינה מבצק שמרים - השף הלבן

קרואסון פטריות וגבינה מבצק שמרים

מתכון מנצח לקרואסון פטריות וגבינה מבצק שמרים מעדנות, ב-20 דקות עבודה בלבד!

מאת: גל גונן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרואסון פטריות וגבינה מבצק שמרים

המרכיבים ל 8-10 מנות:

מרכיבים:
  • 1 חבילת בצק שמרים עלים מעדנות מופשר
  • 300 גרם קשקבל מגוררת
  • 100 גרם פרמזן מגורר
  • 1 כוס פטריות קצוצות דק
  • 1 כף שבבי בצל
  • 1/2 כפית מלח
לציפוי:
  • ביצה טרופה בכף חלב
  • שומשום שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את הגבינות עם הפטריות המלח והבצל.

  • 02.

    פורסים את הבצק ובעזרת גלגלת פיצה חותכים משולשים ארוכים ומעט רחבים.

  • 03.

    מניחים בקצה הרחב של המשולש מהמלית מגלגלים גלגול ראשון ומהדקים מעט את הקצוות כדי שהמלית לא תגלוש החוצה וממשיכים לגלגל עד הקצה.

  • 04.

    מניחים בתבנית עם נייר אפייה כשהקצה הדק מונח על התבנית ומתפיחים חצי שעה לאחר חצי שעה מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

  • 05.

    אופים ב- 180 מעלות כ- 30 דקות\ עד הזהבה.

    טיימר מופעל

    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.