נאגטס בטטה וגבינות
פריכים , עשירים בגבינות, ניתן להגיש כמנת פתיחה או כמנת ילדים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל16 מנות:
מצרכים:
- 1 שקית (200 גרם) פתיתי עמק
- 1 שקית קוביות בטטה קלופות סנפרוסט
- 1 בצל ירוק קצוץ דק
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל
- 1 כוס קמח תופח
- 1 ביצה
- שמן קנולה לטיגון/ תרסיס שמן לאפייה
לציפוי:
- 1 כוס קמח
- 1 ביצה טרופה
- 1 כוס פירורי לחם
להגשה:
- ממרח פסטו של אוליביה, גבינה לבנה.
הוראות הכנה:
-
01.
מרסקים היטב את הבטטה בקערה גדולה.
-
02.
מוסיפים אל הקערה את שאר מרכיבי הנאגטס ומערבבים היטב.
-
03.
מניחים שלוש קעריות, באחת מניחים ביצים טרופות, בשנייה קמח ובשלישית פירורי לחם.
-
04.
בעזרת ידיים משומנות מעט יוצרים מהמסה נאגטס ומשטחים מעט.
-
05.
טובלים בזהירות בקמח, ביצה ופירורי לחם ומניחים על נייר אפייה.
-
06.
אופים בתנור עם תרסיס שמן מעל בחום של 180 מעלות כ־30 דקות/ מטגנים בשמן חצי עמוק עד הזהבה משני הצדדים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים