קרקר פרמג'יאנו עם פקאן | השף הלבן

קרקר פרמג'יאנו עם פקאן

הקרקר שאי אפשר להפסיק לאכול. פריך, עם טעמים של פרמזן ופקאן קלוי

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרקר פרמג'יאנו עם פקאן
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל30-25 קרקרים:

לרכישה >>
מרכיבים:
  • 1 פלח פרמג'אנו רג'יאנו COLLECTION תנובה, מגורר דק
  • 200 גרם חמאת תנובה רכה
  • ½ כפית מלח
  • 250 גרם קמח לבן
  • 40 גרם פקאן קצוץ דק מאוד
ציפוי:
  • ביצה טרופה
  • צ'ילי גרוס
  • 3 כפות פקאן טחון/ תבלין טוסקנה
להגשה:
  • מגש גבינות פרוסות גאודה, פרמזן, פלח קשקבל, ברי, לאבנה, ירקות ופירות.

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת מיקסר מניחים את כל מרכיבי הקרקר.

  • 02.

    לשים היטב את הבצק ומחלקים ל־3-2 גלילים.

  • 03.

    עוטפים את הגלילים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל־30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    לאחר צינון, מסירים את הניילון ומורחים ביצה טרופה, מגלגלים בתערובת פקאן צ'ילי גרוס/ טוסקנה.

  • 05.

    פורסים לפרוסות דקות ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות למשך 16 דקות או עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:16:00
  • 06.

    מצננים ורק אז מחלצים מהתבנית, מגישים לצד מגש גבינות.

הכנת? כאן מדרגים
(1)