קרקר פרמג'יאנו עם פקאן
הקרקר שאי אפשר להפסיק לאכול. פריך, עם טעמים של פרמזן ופקאן קלוי
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							60 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נמרוד סונדרס
													עיצוב: נעה קנריק
						
					
				
			המרכיבים ל 30-25 קרקרים:
									מרכיבים:
								
															- 1 פלח פרמג'אנו רג'יאנו COLLECTION תנובה, מגורר דק
 - 200 גרם חמאת תנובה רכה
 - ½ כפית מלח
 - 250 גרם קמח לבן
 - 40 גרם פקאן קצוץ דק מאוד
 
									ציפוי:
								
															- ביצה טרופה
 - צ'ילי גרוס
 - 3 כפות פקאן טחון/ תבלין טוסקנה
 
									להגשה:
								
															- מגש גבינות פרוסות גאודה, פרמזן, פלח קשקבל, ברי, לאבנה, ירקות ופירות.
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
בקערת מיקסר מניחים את כל מרכיבי הקרקר.
 - 
								02.
								
לשים היטב את הבצק ומחלקים ל־3-2 גלילים.
 - 
								03.
								
עוטפים את הגלילים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל־30 דקות.
טיימר מופעל
 - 
								04.
								
לאחר צינון, מסירים את הניילון ומורחים ביצה טרופה, מגלגלים בתערובת פקאן צ'ילי גרוס/ טוסקנה.
 - 
								05.
								
פורסים לפרוסות דקות ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות למשך 16 דקות או עד להזהבה.
טיימר מופעל
 - 
								06.
								
מצננים ורק אז מחלצים מהתבנית, מגישים לצד מגש גבינות.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

