קרקר פרמג'יאנו עם פקאן - השף הלבן

קרקר פרמג'יאנו עם פקאן

הקרקר שאי אפשר להפסיק לאכול. פריך, עם טעמים של פרמזן ופקאן קלוי

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרקר פרמג'יאנו עם פקאן
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 30-25 קרקרים:

מרכיבים:
  • 1 פלח פרמג'אנו רג'יאנו COLLECTION תנובה, מגורר דק
  • 200 גרם חמאת תנובה רכה
  • ½ כפית מלח
  • 250 גרם קמח לבן
  • 40 גרם פקאן קצוץ דק מאוד
ציפוי:
  • ביצה טרופה
  • צ'ילי גרוס
  • 3 כפות פקאן טחון/ תבלין טוסקנה
להגשה:
  • מגש גבינות פרוסות גאודה, פרמזן, פלח קשקבל, ברי, לאבנה, ירקות ופירות.

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת מיקסר מניחים את כל מרכיבי הקרקר.

  • 02.

    לשים היטב את הבצק ומחלקים ל־3-2 גלילים.

  • 03.

    עוטפים את הגלילים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל־30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    לאחר צינון, מסירים את הניילון ומורחים ביצה טרופה, מגלגלים בתערובת פקאן צ'ילי גרוס/ טוסקנה.

  • 05.

    פורסים לפרוסות דקות ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות למשך 16 דקות או עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:16:00
  • 06.

    מצננים ורק אז מחלצים מהתבנית, מגישים לצד מגש גבינות.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.