דג דניס בתבשיל עשבי תיבול ולימון עם עגבניות שרי, אספרגוס ותפו״א
מתכון כשר לפסח ומפנק לכל המשפחה
פרווה
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל2-3 מנות:
מצרכים:
- חבילת דג דניס תנובה מופשרת
- חופן פטרוזיליה
- חופן כוסברה
- 5 כפות שמן זית
- 5 שיני שום
- 1 לימון
- חבילת אספרגוס טרי
- עגבניות שרי
- בצלי שאלוט
- 1/2 חבילת תפו״א קטן
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים סיר עם מים עד לרתיחה, מוסיפים את ה-תפו״א ומבשלים כ-חצי שעה עד לריכוך.
-
02.
קוצצים את הפטרוזיליה, כוסברה ושום ומוסיפים את השמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
-
03.
מועכים את ה-תפו״א בעזרת כוס ומורחים מעט מתערובת עשבי התיבול מעל התפו״א
-
04.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-20 דקות או עד שהתפו״א מזהיבים וקריספים.
טיימר מופעל
-
05.
מסדרים בתבנית אפיה את האספרגוס, עגבניות שרי, בצלי שאלוט ודג דניס מופשר של תנובה
-
06.
מורחים מעל כל הירקות והדג דניס מתערובת עשבי התיבול שהכנו ומסדרים מעל הדג פרוסות לימון.
-
07.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות ל-18 דקות
טיימר מופעל
-
08.
סוחטים מיץ לימון מעל הדג, מפזרים מעט מלח גס ומגישים חם לצד תפו״א הקריספים, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים