סופגניות אשל במילוי ממרח אגוזי לוז וקקאו | השף הלבן

סופגניות אשל במילוי ממרח אגוזי לוז וקקאו

לא תאמינו כמה קל להכין את הסופגניות האלו. עדי קלינגהופר עם מתכון שתמיד עובד לסופגניות אשל במילוי מפנק של ממרח קקאו ואגוזי לוז – ללקק את האצבעות!

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניות אשל במילוי ממרח אגוזי לוז וקקאו
צילום: עדי קלינגהופר

המרכיבים ל20 יחידות:

לבצק
  • 350 גרם קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 2 גביעי אשל של תנובה
  • 3 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • כפית ערק
  • 2 ליטר שמן לטיגון
למילוי
  • צנצנת ממרח אגוזי לוז

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מניחים את כל המצרכים, קמח, אבקת אפייה, סוכר, ביצים, מלח וערק, טורפים היטב עד בלילה חלקה.

  • 02.

    מחממים שמן בסיר רחב וגבוה, לטמפרטורה של 170 מעלות.

  • 03.

    טובלים בשמן כף גלידה קפיצית ויוצקים מהבלילה בעזרת כף הגלידה כדורים אל תוך השמן, בזהירות.

  • 04.

    מטגנים את הסופגניות על אש בינונית עד הזהבה מלאה מכל הצדדים.

  • 05.

    מוציאים את כל הסופגניות לנייר סופג ומפזרים באבקת סוכר.

  • 06.

    יוצרים חור בכל סופגנייה ומזריקים אליה ממרח אגוזי לוז.

  • 07.

    מגישים כשהסופגניות חמות!

הכנת? כאן מדרגים
(2)