סופגניות אשל במילוי ממרח אגוזי לוז וקקאו
לא תאמינו כמה קל להכין את הסופגניות האלו. עדי קלינגהופר עם מתכון שתמיד עובד לסופגניות אשל במילוי מפנק של ממרח קקאו ואגוזי לוז – ללקק את האצבעות!
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: עדי קלינגהופר
המרכיבים ל20 יחידות:
לבצק
- 350 גרם קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 ביצים
- 2 גביעי אשל של תנובה
- 3 כפות סוכר
- קורט מלח
- כפית ערק
- 2 ליטר שמן לטיגון
למילוי
- צנצנת ממרח אגוזי לוז
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מניחים את כל המצרכים, קמח, אבקת אפייה, סוכר, ביצים, מלח וערק, טורפים היטב עד בלילה חלקה.
-
02.
מחממים שמן בסיר רחב וגבוה, לטמפרטורה של 170 מעלות.
-
03.
טובלים בשמן כף גלידה קפיצית ויוצקים מהבלילה בעזרת כף הגלידה כדורים אל תוך השמן, בזהירות.
-
04.
מטגנים את הסופגניות על אש בינונית עד הזהבה מלאה מכל הצדדים.
-
05.
מוציאים את כל הסופגניות לנייר סופג ומפזרים באבקת סוכר.
-
06.
יוצרים חור בכל סופגנייה ומזריקים אליה ממרח אגוזי לוז.
-
07.
מגישים כשהסופגניות חמות!
הכנת? כאן מדרגים