מתכון תפוחי אדמה עם פטריות | השף הלבן

תפוחי אדמה עם פטריות

מנת תפוחי אדמה מטוגנים עם פטריות ובצל, תוספת טעימה ומשביעה בארוחת צהריים או כמנה טבעונית בפני עצמה

מאת: ילנה דובקין
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה עם פטריות

המרכיבים ל4 מנות:

  • 8 תפוחי אדמה בגודל בינוני
  • 1 בצל גדול (קצוץ)
  • 1 חבילת פטריות טריות (מה שאוהבים) שטופות וחתוכות
  • 2 שיני שום (קצוצות)
  • 3 כפות שמן לטיגון
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כף אבקת מרק פטריות

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה: 

  • 02.

     מקלפים,שוטפים וחותכים לפרוסות בינוניות את תפוחי האדמה.

  • 03.

     מטגנים את פרוסות התפ"א במחבת רחבה. כשתפוחי אדמה כמעט מוכנים, מפזרים אבקת מרק ומלח, מערבבים היטב וממשיכים לטגן.

  • 04.

     במחבת נפרדת מטגנים את הבצל. כאשר הבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים בין דקה ל-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

    מוסיפים לבצל את הפטריות, מערבבים, מתבלים במעט מלח ופלפל ומטגנים בערך 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

     כאשר תפוחי האדמה מוכנים, מוסיפים אליהם את הפטריות עם הבצל ועם השום, מערבבים ומטגנים עוד כ-2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(695)