מתכון תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת חמוצה ופרמזן | השף הלבן

תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת חמוצה ופרמזן

תפוחי אדמה אפויים ומוקרמים בתנור עם שמנת חמוצה וגבינת פרמזן. תוספת חלבית, טעימה ומנחמת לכל ארוחה

מאת: אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת חמוצה ופרמזן

המרכיבים ל 6:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים וקלופים
  • 2 גביעי שמנת חמוצה 9% אוריגינל של תנובה
  • 1/2 כוס פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן" מסדרת קולקשן
  • מלח
  • פלפל לבן
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטים את תפוחי האדמה במי מלח רותחים כ 5-8 דקות ומסננים.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מערבבים בקערהאת השמנת והתבלינים. מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה ומערבבים.

  • 03.

    מעבירים את תפוחי האדמה והשמנת לכלי חסין אש ואופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 04.

    מפזרים את פתיתי הפרמזן ומקרימים 5 דקות בתנור בחום עליון של 220 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(1368)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.