מתכון תפוחי אדמה ברוטב שום | השף הלבן

תפוחי אדמה ברוטב שום

תוספת מנצחת לכל ארוחה

מאת: נסרין חדאד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה ברוטב שום

המרכיבים ל5 מנות:

  • תפוחי אדמה קטנים מאוד
  • שום כתוש
  • שמן זית
  • חמאה
  • פטרוזיליה קצוצה דק
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף. כל אחד לחוד.

  • 02.

    מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך 40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 03.

    ממיסים את החמאה, מוסיפים שמן זית ומוסיפים את השום, המלח והפטרוזילה.

  • 04.

    מערבבים ביחד ומניחים בצד. הגשה:משאירים את התפוחי אדמה בנייר כסף ומגישים לידם בקערה את הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(117)