קרוקט תפוח אדמה ופתיתי טריו - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קרוקט תפוח אדמה ופתיתי טריו

בואו ללמוד איך להכין את המתכון לקרוקט של אוהד לוי מהתכנית "המסעדה הבאה" ברשת 13! אצלנו במטבח הוא כבר הפך לקבוע

מאת: אוהד לוי המסעדה הבאה, רשת 13 
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קרוקט תפוח אדמה ופתיתי טריו

המרכיבים ל8-10 יחידות:

  • חצי ליטר חלב
  • 25 גרם קמח
  • 25 גרם חמאה
  • 250 גרם תפוח אדמה קלוף ומבושל
  • 2/3 שקית (200 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק דק
לציפוי:
  • 200 גרם קמח
  • 5 ביצים טרופות
  • לציפוי: פרורי לחם
  • לטיגון: בקבוק שמן קנולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר בינוני שמים חמאה וקמח מבשלים את הקמח בתוך החמאה כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור ואת החלב

  • 03.

    מבשלים עד שהרוטב הופך לסמיך

  • 04.

    מוסיפים את תפוחי האדמה ופתיתי הטריו, מערבבים וסוגרים את האש. מקררים את המסה היטב

  • 05.

    מגלגלים גלילים בגודל אצבע

  • 06.

    מקררים אותם ואז מצפים כמו שניצל: קמח, ביצה טרופה ופירורי לחם – לפי הסדר

  • 07.

    מטגנים בסיר טיגון עד שמתקבל צבע יפה

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(9)