כדורי תפ"א וגבינה פריכים – מתכון לחטיפים טעימים | השף הלבן

כדורי תפוחי אדמה וגבינה פריכים

מתכון לחטיפים קלים להכנה, פריכים וטעימים עם תפוחי אדמה ומוצרלה שיכבוש את כל המשפחה

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כדורי תפ
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל 15:

  • 3 תפוחי אדמה קלופים מבושלים ומרוסקים
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 3 כפות קמח
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כוס קמח
  • כוס פירורי לחם זהובים
  • שמן קנולה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את תפוח האדמה, הביצה, הקמח, התבלינים והגבינה.

  • 02.

    יוצרים כדורים קטנים בעזרת ידיים רטובות ומקפיאים לשעה.

  • 03.

    טובלים כל כדור בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם.

  • 04.

    מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.