מתכון בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל | השף הלבן

בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל

פרוסות בטטה ברוטב מתקתק=חריף של חלב קוקוס ותבלינים, מנה מתאימה כתוספת או בפני עצמה

מאת: שף אבי שליסל
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1 ק”ג בטטה קלופה חתוכה לקוביות או פרוסות עבות
  • 1 קופסא חלב קוקוס
  • 1 בצל גדול חתוך לחצאי טבעות
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • פלפל צ’ילי אדום חריף (לא חובה)
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    עורכים בתבנית את הבטטות והבצל.

  • 02.

    מערבבים את חלב הקוקוס עם מים ותבלינים.

  • 03.

    שופכים את התערובת על הבטטות ואופים כ-40 דקות בחום 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(177)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.