בטטה בדבש ורוזמרין
תוספת בטטות קלה להכנה שתתאם לכל מנה
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 3 בטטות
- 2 שיני שום כתושות
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות דבש
- מיץ מ-1/2 לימון
- 2 גבעולי רוזמרין
- מלח גס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור לחום גבוהה (200 מעלות) משמנים תבנית אפייה בינונית במעט משמן הזית. קולפים את הבטטות ופורסים לפרוסות ברוחב 1 ס"מ ומניחים אותן בתבנית חופפות זו לזו.
-
02.
מערבבים את השמן עם הדבש ומיץ הלימון ומברישים את הבטטות בתערובת. זורים למעלה עלי רוזמרין ואופים כ-30 דקות או עד שהבטטות רכות מאוד.
טיימר מופעל
-
03.
לפני ההגשה זורים על הבטטות מלח גס.
הכנת? כאן מדרגים