מתכון בטטה בדבש ורוזמרין | השף הלבן

בטטה בדבש ורוזמרין

תוספת בטטות קלה להכנה שתתאם לכל מנה

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בטטה בדבש ורוזמרין

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 3 בטטות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות דבש
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 2 גבעולי רוזמרין
  • מלח גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום גבוהה (200 מעלות) משמנים תבנית אפייה בינונית במעט משמן הזית. קולפים את הבטטות ופורסים לפרוסות ברוחב 1 ס"מ ומניחים אותן בתבנית חופפות זו לזו.

  • 02.

    מערבבים את השמן עם הדבש ומיץ הלימון ומברישים את הבטטות בתערובת. זורים למעלה עלי רוזמרין ואופים כ-30 דקות או עד שהבטטות רכות מאוד.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

    לפני ההגשה זורים על הבטטות מלח גס.

הכנת? כאן מדרגים
(277)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.