המרכיבים ל 4 מנות:
- 4 יח' ביצים
- ½ כוס קמח תפ"א
- ¼ כוס קמח צמה
- קורט פלפל לבן
- ¼ כפית מלח
- 4 כפות שמן
- פטרוזליה וכוסברה קצוצה ( ניתן להוסיף לפי הטעם)
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל החומרים (למעט השמן).
-
02.
מורחים מעט שמן במחבת טפלון, ויוצקים מהתערובת (כמו חביתה) בעובי 3 מ"מ.
-
03.
מבשלים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
-
04.
מקררים וחותכים לרצועות.* החבתיות יכולות לשמש למילויי למרקים, לסוג של פסטה עם רוטב או לאטיריות מתוקות עם סירופ שוקולד או מיפל.
הכנת? כאן מדרגים