מתכון אטריות לפסח | השף הלבן

אטריות לפסח

תוספת טעימה לחג הפסח

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אטריות לפסח

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 יח' ביצים
  • ½ כוס קמח תפ"א
  • ¼ כוס קמח צמה
  • קורט פלפל לבן
  • ¼ כפית מלח
  • 4 כפות שמן
  • פטרוזליה וכוסברה קצוצה ( ניתן להוסיף לפי הטעם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים (למעט השמן).

  • 02.

    מורחים מעט שמן במחבת טפלון, ויוצקים מהתערובת (כמו חביתה) בעובי 3 מ"מ.

  • 03.

    מבשלים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.

  • 04.

    מקררים וחותכים לרצועות.* החבתיות יכולות לשמש למילויי למרקים, לסוג של פסטה עם רוטב או לאטיריות מתוקות עם סירופ שוקולד או מיפל.

הכנת? כאן מדרגים
(170)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.