תבשיל קינואה מתוק לט"ו בשבט – בריאה וטעימה | השף הלבן

תבשיל קינואה מתוק לט"ו בשבט

מנה בריאה וטעימה במיוחד לחג ט"ו בשבט, מתאימה גם לצמחונים

מאת: Jasmine Ro
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל קינואה מתוק לט

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 2 כוסות קינואה
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כוסות מים מינרליים
  • 2 כוסות פירות יבשים ואגוזים
  • 3 כפות סילאן
  • תבלינים: קינמון טחון, ציפורן טחון, פלפל שחור טחון (לא גרוס) קורט מכל דבר.

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הקינואה עם כף שמן וכוס וחצי מים על להבה נמוכה 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    קוצצים בינתיים את הפירות היבשים קיצוץ דק - קוביות קטנטנות עד כמה שאפשר (תמרים, אגוזים, שקדים, משמש, קוקוס, אננס, מנגו, פפאיה - או בקיצור - מה שאוהבים! הכל הולך)

  • 03.

    במחבת גדולה עם כף שמן מטגנים קלות (יותר אידוי) את כל הפירות שקצצנו, מוסיפים סילאן, תבלינים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה קלה.

  • 04.

    מוסיפים את הפירות לקינואה ומבשלים יחד עוד 15-20 דקות, עד שהקינואה מוכנה וכל הטעמים נספגו.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(105)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.