מתכון תבשיל כרוב מאודה | השף הלבן

תבשיל כרוב מאודה

תבשיל כרוב, עגבניות ופלפלים מאודים, מנה טבעונית דלת קלוריות, מומלצת כתוספת למנה עיקרית

מאת: מאיר קוטב
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל כרוב מאודה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • כרוב לבן
  • בצל יבש
  • 3 עגבניות
  • 1 גמבה
  • 1 כפית שמן זית
  • מלח
  • פפריקה/מתוקה/חריפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר גדול שמים מעט שמן בצל קצוץ ומטגנים עד שיזהיב, מוסיפים כרוב קצוץ, ומכסים, מניחים את הסיר למשך 10-15 דקות על אש בינונית, ומערבבים תדירות בכדי לצמצם את נפח התבשיל.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    לאחר אידוי הכרוב, מוסיפים את רצועות הפלפל וממשיכים לאדות את התבשיל תוך כדי עירבוב.

  • 03.

    לאחר שהפלפלים אודו מוסיפים את העגבניות ומערבבים לתוך התבשיל,מתבלנים במעט מלח, פפריקה ואבקת מרק (אופציונלי).

הכנת? כאן מדרגים
(311)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.