מתכון תבשיל כרובית וברוקולי בשמנת צמחית | השף הלבן

תבשיל כרובית וברוקולי בשמנת

תבשיל כרובית וברוקולי ברוטב שמנת עשיר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל כרובית וברוקולי בשמנת צמחית

המרכיבים ל 10 מנות:

  • חצי שקית כרובית סנפרוסט
  • 1 שקית ברוקולי סנפרוסט
  • 1 בצל קטן, קצוץ
  • 1 ו-1/2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • אגוז מוסקט
  • קורט פלפל לבן
  • 3 מכלי שמנת לבישול 'השף הלבן'
  • 1 כפית שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים את פרחי הכרובית והברוקולי בתבנית.

  • 02.

    בסיר קטן מחממים מעט שמן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את אבקת המרק, הקמח ומערבבים. יוצקים את השמנת לבישול ומביאים לרתיחה. מערבבים עד שהרוטב מסמיך מעט. מתבלים באגוז מוסקט ופלפל לבן ומערבבים עד שהרוטב מסמיך מעט.

  • 03.

    מוסיפים פנימה את פרחי הברוקולי והכרובית ומבשלים כ-10 דקות נוספות. מידי פעם מערבבים בעדינות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 04.

    להגשה: מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(120)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.