מתכון שעועית ירוקה בדבש וצנוברים | השף הלבן

שעועית ירוקה בדבש וצנוברים

תוספת קלה להכנה בטעמים אסיאתיים שאפשר להגיש גם כמנה ראשונה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שעועית ירוקה בדבש וצנוברים

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • 1 שקית שעועית עדינה שלמה מוקפאת'(600 גרם)
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 שיני שום, כתושות
להגשה
  • 1/3 כוס צנוברים, קלויים
  • 1 כף שומשום שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה: 

  • 02.

    מחממים מחבת גדולה או ווק על להבה בינונית-גבוהה. מוסיפים שמן קנולה ושעועית ומקפיצים כ-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מערבבים דבש, רוטב סויה, מיץ לימון ושום בקערית. יוצקים על השעועית ומקפיצים 8-6 דקות נוספות - עד שהשעועית מתרככת אך עדיין פריכה.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 04.

    מסירים מהלהבה ומפזרים מעל צנוברים ושומשום.  

הכנת? כאן מדרגים
(131)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.