שעועית אדומה - מתכון מהיר למנה מעולה כתוספת לאורז | השף הלבן

שעועית אדומה כתוספת לאורז 

תוספת שהיא גם מנה בפני עצמה, משביעה וטעימה

מאת: השף אבי שליסל
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שעועית אדומה כתוספת לאורז 

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 כוסות שעועית אדומה מופשרת ומסוננת "סנפרוסט"
  • 2 גזרים בינוניים מגורדים בפומפיה גסה
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 3 כפות פטרוזיליה או כוסברה או בזיליקום קצוץ
  • מלח ופלפל
  • מעט סוכר
  • 1 כפית אבקת מרק טעם עוף (פרווה)
  • כ-4 כוסות מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים קלות את הבצל הגזר ומוסיפים את השעועית.

  • 02.

    מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לטגן מוסיפים את אבקת המרק מערבבים ומוסיפים מים מבשלים עד שהשעועית רכה

  • 03.

    במידה וחסרים מים מוסיפים מים רותחים לא לשכוח לבחוש מידי פעם.

  • 04.

     כשהשעועית רכה מתבלים במלח פלפל מעט סוכר ומוסיפים עשב תיבול רצוי .

  • 05.

    ניתן להוסיף תבלינים כמו פפריקה חריפה או מתוקה. קארי מעט

  • 06.

    לא לשכוח לטגן אותם קלות בתחילת הבישול.

  • 07.

    להגיש עם אורז לבן או צהוב או ירוק.

הכנת? כאן מדרגים
(940)