פריזיקי - השף הלבן

פריזיקי

178 קלוריות ; 6 גרם חלבון ; 31 גרם פחמימות ; 4 גרם שומן ; 340 מ"ג נתרן ; 4 גרם סיבים

מאת: עינת מרום
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פריזיקי

המרכיבים ל 4:

לפריקי:
  • 140 גרם פריקי (חיטה ירוקה מעושנת)
  • 1.5 כוסות מים
  • 1 לימון שלם סחוט
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כף שמן זית
  • קורט מלח לפי הטעם
לציזיקי:
  • 1 גביע יוגורט תנובה 3%
  • 1 מלפפון גדול
  • 1 שן שום כתושה
  • 3 כפות שמיר קצוץ
  • 1 כף נענע קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    פריקי:

  • 02.

    מרתיחים כוס וחצי מים עם הפריקי.

  • 03.

    לאחר הרתיחה מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ-15 דקות או עד שהפריקי רך מספיק.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מסננים ומניחים בצד עד שיתקרר.

  • 05.

    מוסיפים לימון, שמן זית, שום ומעט מלח.5. מחלקים ל-4 קעריות אישיות.

  • 06.

    ציזיקי:

  • 07.

    שופכים לקערה גביע יוגורט 3%.

  • 08.

    מגרדים מלפפון בפומפיה על החורים העבים ומוסיפים.

  • 09.

    קוצצים שמיר ונענע, כותשים שן שום ומערבבים הכל.

  • 10.

    שופכים על כל צלחת אישית כמות שווה מהצזיקי.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.