נשנושי תרמילי אפונה מתוקה - השף הלבן

נשנושי תרמילי אפונה מתוקה

נשנושי תרמילי אפונה מתוקה של סנפרוסט שיבואו בול לכל מפגש

מאת: בתיה שורק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נשנושי תרמילי אפונה מתוקה
צילום: בתיה שורק

המרכיבים ל 3-4 מנות:

מצרכים
  • חבילת תרמילי אפונה מתוקה מוקפאים "סנפרוסט"
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • שום גבישי
  • 30 גרם גבינת פרמז'ן collection מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפזרים את תכולת השקית (ישר מהמקפיא!) על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 02.

    מזלפים שמן זית, מפזרים מלח גס ושום גבישי בנדיבות , מערבבים קלות לפיזור.

  • 03.

    מפזרים גבינה על גבי כל תרמילי האפונה ומערבבים ממש מעט.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש 190 מעלות ל12 דק' או עד שהאפונה בפנים חמה, תלוי תנור.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.