מתכון שומר וקולרבי בנענע ושמיר | השף הלבן

שומר וקולרבי בנענע ושמיר

גיוונים למתכוני תפוחי אדמה, קינואה,אורז ועוד

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שומר וקולרבי בנענע ושמיר

המרכיבים ל 8 סועדים:

  • 2 קולורבי
  • 2 שומר בינוני
  • 2 כפיות שום כתוש
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל לבן טחון
  • צרור שמיר קצוץ דק
  • חופן גדול של עלי נענע נקיים מגבעול וקצוצים דק
  • כף חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל180 מעלות

  • 02.

    חותכים גם את הקולורבי והשומר באופן גס ומעבירים לתבנית עם נייר פרגמנט.

  • 03.

    מתבלים בשום, שמן הזית, מלח, פלפל,חומץ, השמיר ועלי הנענע הקצוצים וצולים פתוח למשך 15 דקות (שימו לב שהירקות לא צריכים להיות רכים מידי).

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(103)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.