מתכון פטריות מטוגנות | השף הלבן

פטריות מטוגנות

נתקעתם בלי פינוק לאורחים? זאת מנת פתיחה שתשדרג לכם את האירוע בעשר דקות בלבד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות מטוגנות

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1 כפית חמאה
  • 1.5 כוסות פטריות טריות חתוכות לפרוסות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית טימין
  • מעט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את המחמאה במחבת, מעל אש בינונית.

  • 02.

     מוסיפים את הפטריות החתוכות ומתבלים במלח, טימין ופלפל שחור.

  • 03.

     ממשיכים לטגן ומערבבים מדי פעם עד שהפטריות מתרככות וצבען מתכהה.

  • 04.

     מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(86)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.