עגבניות צלויות עם פרמזן ובזיליקום
בואו לגוון ולהכין מנה ראשונה קלה, מהירה וכל כך טעימה
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נעמי אבליוביץ'
													עיצוב: נעמי אבליוביץ'
						
					
				
			המרכיבים ל מנות 6:
- 6 עגבניות חצויות
- שמן זית
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס
- פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת של תנובה
- חופן עלי בזיליקום טריים
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. 
- 
								02.
								מניחים את העגבניות החצויות בתבנית כשצידן החתוך פונה כלפי מעלה. מזליפים מעל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור כשעה. 
- 
								03.
								מפזרים מעל את גבינת הפרמז'ן המגורדת ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות. טיימר מופעל
- 
								04.
								מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים מיד. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

