מתכון אורז עם נענע | השף הלבן

אורז עם נענע

תוספת מהירה להכנה שהולכת נהדר לצד כל מנה: אורז עם נענע קצוצה וגרידת לימון

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז עם נענע

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 3 כוסות אורז
  • ½4 כוסות מים רותחים
  • מעט מלח
  • גרידה מלימון 1
  • 1/2 כוס עלי נענע קצוצים
  • מעט שמן לזיגוג האורז

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר שבו יתבשל האורז, מחממים שמן, ומטגנים בו את האורז כדי זיגוג.

  • 02.

    מוסיפים מלח לטעם.

  • 03.

    מוסיפים את המים הרותחים.

  • 04.

    מעבירים מכוסה לאש נמוכה ל-18 דקות ומכבים את האש.

    טיימר מופעל
    00:18:00
  • 05.

    ממתינים כחמש דקות נוספות, פותחים ומערבבים את האורז עם מזלג בשר.

  • 06.

    מערבבים פנימה את עלי הנענע הקצוצים, מכסים שוב את הסיר למספר דקות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(105)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.