אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול | השף הלבן

אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול

גרסה חגיגית לאורז הירוק בתוספת מעשירה של אפונה ופול

מאת: שף חיים כהן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול
צילום: דניאל לילה עיצוב: עמית פרבר

המרכיבים ל6-8:

  • 3 כוסות אורז בסמטי , שטוף
  • צרור שמיר, קצוץ
  • צרור כוסברה, קצוצה
  • 2 כוסות אפונה עדינה סנפרוסט
  • 2 כוסות פול סנפרוסט, קלוף
  • 3 כוסות מים רותחים
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן בסיר, מוסיפים את האורז ועשבי התיבול ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים אפונה, פול , מלח, תבלינים  ומים רותחים, מביאים לרתיחה.מנמיכים את הלהבה , מכסים במגבת ומכסה ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)