אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול | השף הלבן

אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול

גרסה חגיגית לאורז הירוק בתוספת מעשירה של אפונה ופול

מאת: שף חיים כהן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול
צילום: דניאל לילה עיצוב: עמית פרבר

המרכיבים ל 6-8:

  • 3 כוסות אורז בסמטי , שטוף
  • צרור שמיר, קצוץ
  • צרור כוסברה, קצוצה
  • 2 כוסות אפונה עדינה סנפרוסט
  • 2 כוסות פול סנפרוסט, קלוף
  • 3 כוסות מים רותחים
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן בסיר, מוסיפים את האורז ועשבי התיבול ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים אפונה, פול , מלח, תבלינים  ומים רותחים, מביאים לרתיחה.מנמיכים את הלהבה , מכסים במגבת ומכסה ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.