אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול
גרסה חגיגית לאורז הירוק בתוספת מעשירה של אפונה ופול
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דניאל לילה
עיצוב: עמית פרבר
המרכיבים ל6-8:
- 3 כוסות אורז בסמטי , שטוף
- צרור שמיר, קצוץ
- צרור כוסברה, קצוצה
- 2 כוסות אפונה עדינה סנפרוסט
- 2 כוסות פול סנפרוסט, קלוף
- 3 כוסות מים רותחים
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית כמון
- מלח
- פלפל שחור
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את האורז ועשבי התיבול ומערבבים.
-
02.
מוסיפים אפונה, פול , מלח, תבלינים ומים רותחים, מביאים לרתיחה.מנמיכים את הלהבה , מכסים במגבת ומכסה ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים