אורז עם נענע
תוספת מהירה להכנה שהולכת נהדר לצד כל מנה: אורז עם נענע קצוצה וגרידת לימון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 3 כוסות אורז
- ½4 כוסות מים רותחים
- מעט מלח
- גרידה מלימון 1
- 1/2 כוס עלי נענע קצוצים
- מעט שמן לזיגוג האורז
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר שבו יתבשל האורז, מחממים שמן, ומטגנים בו את האורז כדי זיגוג.
-
02.
מוסיפים מלח לטעם.
-
03.
מוסיפים את המים הרותחים.
-
04.
מעבירים מכוסה לאש נמוכה ל-18 דקות ומכבים את האש.
טיימר מופעל
-
05.
ממתינים כחמש דקות נוספות, פותחים ומערבבים את האורז עם מזלג בשר.
-
06.
מערבבים פנימה את עלי הנענע הקצוצים, מכסים שוב את הסיר למספר דקות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים