מתכון אורז עם נענע | השף הלבן

אורז עם נענע

תוספת מהירה להכנה שהולכת נהדר לצד כל מנה: אורז עם נענע קצוצה וגרידת לימון

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז עם נענע

המרכיבים ל10 מנות:

  • 3 כוסות אורז
  • ½4 כוסות מים רותחים
  • מעט מלח
  • גרידה מלימון 1
  • 1/2 כוס עלי נענע קצוצים
  • מעט שמן לזיגוג האורז

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר שבו יתבשל האורז, מחממים שמן, ומטגנים בו את האורז כדי זיגוג.

  • 02.

    מוסיפים מלח לטעם.

  • 03.

    מוסיפים את המים הרותחים.

  • 04.

    מעבירים מכוסה לאש נמוכה ל-18 דקות ומכבים את האש.

    טיימר מופעל
    00:18:00
  • 05.

    ממתינים כחמש דקות נוספות, פותחים ומערבבים את האורז עם מזלג בשר.

  • 06.

    מערבבים פנימה את עלי הנענע הקצוצים, מכסים שוב את הסיר למספר דקות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(105)