מתכון אורז סיני | השף הלבן

אורז סיני

מנת אורז פלפלים, גמבה ופטריות, תוספת קלה להכנה ומשביעה לצד כל מנה בשרית או כמנה צמחונית בפני עצמה

מאת: סיגלית קהל
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז סיני

המרכיבים ל6-7 מנות:

  • 2 פלפל אדום
  • 2 בצלים
  • 4 שיני שום
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 1 וחצי קופסה פטריות
  • 2 כוסות אורז

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים את האורז ומייבשים.

  • 02.

     חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים בסיר להזהבה בהירה, מוסיפים למחבת את הגמבה האדומה. מערבבים, מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מוסיפים שום כתוש ובסוף את האורז. שופכים לסיר את המים החמים.

  • 03.

    מתבלים - פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אבקת מרק.

  • 04.

    מבשלים עד שהמים מתאדים, סוגרים את הסיר ומשאירים לעוד 3 דקות ללא אש.  

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(209)