קרם ברולה שיבולת שועל של בריסטות
קרמי, טבעוני וטעים במיוחד: קרם ברולה על בסיס משקה שיבולת שועל וטעם עדין של קפה עם שכבת קרמל פציחה שמכינים בלי להסתבך. פתרון מושלם לקינוח טבעוני לחג השבועות

המרכיבים ל 4 כלים אישיים:
- 3 כוסות (720 מ"ל) משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
- 1 כפית מחית או תמצית וניל
- 1 כפית גרגירי קפה מגורען
- 1/2 2 כפות קורנפלור
- 1/4 כוס (60 מ"ל) מים
- 8-6 כפות סוכר חום בהיר
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר את משקה שיבולת השועל, הסוכר, הווניל והקפה ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב 4-3 דקות, עד שהקפה והסוכר נמסים.
טיימר מופעל
-
02.
שמים בכוס את הקורנפלור והמים וטורפים לבלילה אחידה. יוצקים לסיר וממשיכים לבשל תוך כדי טריפה במטרפה כ-2 דקות עד שהנוזל נהיה מעט סמיך.
טיימר מופעל
-
03.
מעבירים את הקרם לכלים האישיים, מצננים בטמפרטורת החדר כ-5 דקות ומעבירים למקפיא ל-30 דקות (או למקרר ל-3 שעות) עד שהקרם מתייצב.
טיימר מופעל
-
04.
מפזרים סוכר על פני הקרם, מקרמלים בעזרת מבער (ברנר) או צולים בחלקו העליון של התנור על פונקציית גריל עד להתמוססות הסוכר ומגישים.