קרם ברולה בטעמים
מחפשים קינוח מרשים וקליל להכנה? קרם ברולה הוא הבחירה המושלמת!
קרם ברולה הוא שילוב מושלם של קרם עשיר וממותק עם שכבת סוכר מקורמלת ופריכה שתגרום לכל מי שיטעם להרעיף עליכם מחמאות.
המתכון הזה מתאים לכולם! כן, כן לכולם! תוך 20 דקות בלבד, תהנו מקרם ברולה מרשים וטעים להפליא, שיגרום לכם להתגאות בעצמכם.
אז למה אתם מחכים? בואו נכין קרם ברולה!
המרכיבים ל8 מנות:
- 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32% מסדרת "השף הלבן"
- 1 כוס (240 מ"ל) חלב 3% של "תנובה"
- 1 מקל וניל חצוי לאורכו או 0.5 כפיות תמצית וניל
- 8 חלמונים
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
- סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
02.
יוצקים שמנת וחלב לסיר, בעזרת סכין מגרדים את הגרגרים ממקל הווניל ומוסיפים לסיר. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה. מצננים 5 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מקציפים חלמונים עם סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. יוצקים מעט מתערובת השמנת החמה לתערובת החלמונים ומערבבים. יוצקים את יתרת תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי בחישה ומערבבים היטב.
-
04.
מחלקים לקעריות אישיים חסינות חום. מניחים את הקעריות בתבנית תנור ויוצקים לתוכה בזהירות מים חמים, עד מחצית מגובה הכלים (נזהרים שלא יכנסו מים לקרם).
-
05.
אופים במשך 40-30 דקות, עד שהקרם מתייצב.
טיימר מופעל
-
06.
מצננים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה.
-
07.
למחרת מפזרים על הקרם שכבה דקה של סוכר, ומבעירים עם מבער (ברנר) עד שמתקבל זיגוג זהוב (או מקרימים כדקה תחת גריל חם). מגישים מיד.*גיוונים: קרם ברולה פיסטוק - מחליפים את הווניל בכף גדושה של מחית פיסטוק (להשיג בחנויות המתמחות באפייה). חשוב לערבב היטב את התערובת תוך כדי חימום על מנת שמחית הפיסטוק תימס. קרם ברולה שוקולד – מחליפים את הווניל ב-100 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות. חשוב לערבב היטב את התערובת תוך כדי חימום על מנת שהשוקולד יימס.