קינוח שכבות שוקו־מוקה | השף הלבן

קינוח שכבות שוקו־מוקה

קינוח קליל, מרענן וקל הכנה. טיפ לחגי תשרי – הוא טעים במיוחד עם פירורים של עוגת דבש.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח שכבות שוקו־מוקה
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 6:

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לקצפת בטעם שוקולד "השף הלבן"
  • 1 שקיק סוכר וניל
  • 1 כף אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל או שוקולד
  • ½1 -2 כוסות פירורים של עוגה כהה (כמו עוגת שוקולד או עוגת דבש)
  • 2 גביעים (2x150 גרם) יופלה מוקה 3%

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת עם סוכר הווניל לקצפת סמיכה מאוד. מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים לקצפת נוקשה. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר בינוני חלק.

  • 02.

    מכינים 6 כוסות או גביעים. מחלקים חצי מכמות הפירורים בין הכוסות. מחלקים תכולת גביע יופלה מוקה בין הכוסות. מזלפים חצי מכמות הקצפת לתוך הכוסות. חוזרים על הנחת השכבות - מסיימים בזילוף נאה ששל קצפת בטעם שוקולד. מקררים היטב לפני ההגשה.טיפ: נשארו 5-4 פרוסות עוגה מיותמות? רסקו אותן לפירורים בבלנדר או במעבד מזון, ארזו בקופסה או בשקית אטומה ואחסנו במקפיא.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.